Frans en Carly als herders

 Elk jaar verkleden wij ons als herders tijdens onze Kerstvieringen. Hier hadden we in White Location een kinder kerstfeest voor ruim180 kinderen. Het was prachtig weer dus hebben we het buiten gehouden. Mooie liederen, verhaal van Jesus, dansjes door de kinderen van White Location en later spelletjes jongens tegen meisjes. Lekkers te eten en te drinken en aan het eind allemaal een klein presentje. Was een geslaagd feest.


      

___________________________________________________________________________


Kerstfeest volwassenen in Oupad

Het Kerstfeest voor de volwassenen was goed bezocht en we hebben samen Kerstliederen gezongen, filmpjes gekeken over Kerst en wat Kerst betekent. Frans heeft een preek gehouden waarover het ging dat iedereen keuzes moet maken. We hadden lekkere hapjes en een grote koek. Ook hebben heel veel mensen samen met ons hardop het zondaarsgebed uitgesproken. Het was een gezegende warme avond. 

____________________________________Kerstmarkt Dokkum

Onze achterban in Dokkum is alweer  druk bezig om allerlei mooie kerststukjes en kerstkransen te maken. Dit wordt allemaal verkocht op de Kertfair in Dokkum op vrijdag 11 december 2015.
De opbrengst is volledig voor het werk wat we hier voor de arme bevolking mogen doen. 


_______________________________


  
___________________________________________________________________Bidden voor zieken

 Op uitnodiging mijn getuigenis gegeven voor 
ongeveer 75 jongelui die een Alpha-course hadden gedaan. Na die tijd voor rond de 25 mensen mogen bidden in de naam van " de Here Jesus" en het wonderlijke was ze werden allemaal genezen die avond. Ook werd er nog een meisje bevrijd van een demon en twee jongens beleden hun zonden en 1 heeft zijn hart aan de Heer gegeven en heeft het zondaarsgebed uitgesproken


   

 _________________________________________________________________Hoera de Visa's 

De Heer heeft een wonder gedaan om zo snel onze 
3 jarige visums te geven. Iedereen klaagt erover dat 
het heel erg moeilijk is en dat het soms meer dan een jaar 
kan duren voordat je het ontvangt of het wordt afgewezen. 
Wij hebben het gekregen binnen de 4 weken. 
We danken U ook voor al de gebeden hiervoor. 
Nu kunnen we eindelijk volgend jaar mei na drie jaar 
weer eens naar Nederland komen om U weer ontmoeten. 
                                                        


        ___________________________________________________________________

 

Bazar in Rehoboth in Dokkum

Onze achterban is zeer actief en daar zijn we heel dankbaar voor. Ze hebben voor het eerst een Bazar gehouden in het gebouw aan de Hantumerweg dit jaar. Het was een groot succes. Met dank aan iedereen die spullen hebben ingebracht en voor al het werk van onze lieve broeders en zusters. 
        
        
           

 ___________________________________________________________________                                                                    
Frans en Carly Alkema

Even een nieuwe foto van onszelf in het gebouw van Oupad. Het gebouw van Oupad draait al 5 jaar op volle toeren en daar zijn wij zeer dankbaar voor.
Wij zijn zelf ook alweer 10 jaar in Zuid Afrika.
                                                         

              
                                               
____________________________________________________________
Rondje Oupad. 

Als we rondgaan in de wijk hebben altijd een hele stoet kinderen achter ons aan. Tijdens het lopen zingen we met ze of doen even een spelletje. Op deze foto ziet U ook Rebekka Bruin die hier voor 3 maanden bij ons is geweest als vrijwilligster. Nog bedankt Rebekka.


__________________________________________
      

Gebouw in Oupad 

 Zo als U ziet op deze foto staat ons gebouw tussen de shacks van Oupad. Het gebouw wordt elke dag optimaal gebruikt. We noemen het geen kerk maar een multifunctioneel centrum zodat het voor iedereen toegankelijk is. __________________________________________
                                                         

                              eet smakelijk

De dames in White Location koken om een extra centje    bij te verdienen buiten op een hout vuurtje "pens".         Dit vinden ze hier heerlijk. Als ze het bereiden stinkt het vreselijk. Wij zouden het niet eten in Nederland maar dit is het goedkoopste vlees wat ze maar kunnen krijgen. Het wordt veel verkocht. 
                                                         

                              
_______________________________________________________________________                                                                       terug naar de Home pagina